Fostul star NBA, Shawn Bradley, a rămas paralizat, după ce a fost lovit de o mașină

Dată publicare: 18-03-2021 11:42
Dată actualizare: 18-03-2021 12:04


Fostul star NBA, Shawn Bradley, a rămas paralizat, după ce a fost lovit de o mașină

În luna ianuarie a acestui an, Shawn Bradley, 48 ani, a fost lovit de un vehicul în timp ce mergea cu bicicleta. Accidentul a avut loc în St. George, Utah, pe o stradă de lângă casa fostului pivot de 2,29 metri înălțime, informează News.ro.

În urma acestui incident, Shawn Bradley s-a ales cu o leziune traumatică a măduvei spinării, care l-a lăsat paralizat, se arată într-un comunicat publicat pe site-ul echipei Dallas Mavericks, grupare pentru care acesta a jucat nouă sezoane.

După o intervenţie chirurgicală la gât, Shawn Bradley a petrecut ultimele opt săptămâni la recuperare. Acum este supus unei terapii fizice epuizante, în timpul căreia învaţă să facă faţă provocărilor paraplegiei.

Bradley, care este de naţionalitate americană şi germană, a urmat un an Universitatea Brigham Young din Utah, înainte de a petrece doi ani în Australia, ca misionar mormon şi apoi a debutat în NBA.

În 12 sezoane NBA, fostul pivot a disputat 832 de jocuri în anii 1990 şi 2000 pentru Philadelphia 76ers, New Jersey Nets şi în special Dallas Mavericks.

Sursa: News.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO