Doliu în lumea snookerului. Celebrul Willie Thorne a murit la 66 de ani

Ultima actualizare: 17-06-2020 15:25
Willie Thorne
Twitter

Fostul mare star din snooker, Willie Thorne, a murit într-un spital din Spania la vârsta de 66 de ani.

Julie ONeill, îngrijitoarea acestuia, a anunțat că Thorne a murit miercuri, în primele ore ale dimineții.

Willie Thorne, celebru jucător de snooker ce a ajuns în sferturile de finală ale Campionatului Mondial în două rânduri, a fost diagnosticat cu leucemie în martie, potrivit The Guardian.

Până la decesul acestuia, peste 17.000 de lire sterline s-au strâns pe o pagină GoFundMe, creată pentru a ajuta la plata tratamentului său. 

„Willie a intrat în șoc septic și nu a răspuns la niciun tratament, astfel încât spitalul a luat decizia de a opri aparatele la care era conectat. Am fost cu el până la final și i-am citit mesaje de la oameni. A murit foarte liniștit și fără durere, ascultându-și copiii spunând că îl iubesc" a transmis ONeill.

 

Thorne, cunoscut în snooker ca Mr Maximum, a fost considerat printre cei mai buni jucători din lume în anii '80, fiind la un moment dat numărul 7 mondial.

World Snooker a transmis într-un mesaj: „Suntem profund întristați să auzim că însuși Marele WT, Willie Thorne, a murit la 66 de ani. Este o pierdere mare pentru sportul nostru. Gândurile noastre sunt cu familia lui în acest moment trist. RIP Willie".

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO