Ce se afla in spatele acestui zambet: "Fata asta a privit moarte in ochi si si-a batut joc de ea"

13-08-2012 09:31


Bethany Hamilton

Pe cand avea doar 13 ani, aceasta tanara a avut o experienta ingrozitoare, din care prea putini oameni ar fi scapat cu viata. Insa ea a surprins lumea cu vointa de fier si cu ceea ce a realizat.

Bethany Hamilton s-a nascut in 1990, in Hawaii si s-a indragostit de surf inca de cand era foarte mica. A practicat acest sport, a ajuns sa fie remarcata si inscrisa la la tot felul de competitii pentru copii, insa la varsta de 13 ani a avut un accident despre care toata lumea a crezut ca-i va schimba viata in mod dramatic.

Bethany a fost atacata de un rechin, care i-a smuls pur si simplu mana stanga din umar.

Atunci, Bethany a uimit cu curajul ei pe toata lumea; desi era grav ranita si speriata, fata si-a gasit puterea de a inota pana la mal, unde a anuntat ca in apa este rechinul periculos, care ar fi putut sa faca mai multe victime daca nu era ea.

Desi a ramas fara mana stanga, Bethany Hamilton nu a renuntat la visul ei de a deveni surfer profesionist. Chiar daca suferise accidentul de groaza care a lasat-o fara o mana, ea a stat departe de apa numai o luna. "Fata asta a privit moartea in ochi si si-a batut joc de ea", a spus atunci un surfer ce antrena copii.

Acum, Bethany Hamilton are 22 de ani si este castigatoare a numeroase premii la competitii nationale si internationale de surf.
 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO