Bianca Andreescu a fost testată pozitiv cu Covid-19 și va ratat turneul de la Madrid

Dată publicare: 26-04-2021 09:43
Dată actualizare: 26-04-2021 09:58


Bianca Andreescu a fost testată pozitiv cu Covid-19 și va ratat turneul de la Madrid

Bianca Andreescu, 20 de ani, locul 6 WTA, a fost testată pozitiv cu Covid-19 şi va rata, astfel, turneul de la Madrid. Competiția este organizată de Ion Ţiriac și va debuta pe 29 aprilie, informează AFP, citată de Agerpres.

"După două teste negative înaintea zborului meu spre Madrid, am fost testată pozitiv la Covid-19, din păcate, la sosirea mea, aşa că nu voi putea disputa Openul de la Madrid", a precizat, pe Twitter, jucătoarea canadiană de origine română.

"Mă simt bine, mă odihnesc şi urmez în continuare protocoalele sanitare şi recomandările privind siguranţa. Sunt nerăbdătoare să revin pe teren cât mai repede", a adăugat Bianca Andreescu.

Aceasta este o nouă lovitură pentru Bianca Andreescu, care a abandonat în finala turneului de la Miami, pe 3 aprilie, împotriva australiencei Ashleigh Barty, din cauza unei accidentări la piciorul drept.

Bianca Andreescu, care a triumfat la US Open în 2019, a fost deja absentă de pe terenurile de tenis o perioadă de 15 luni, din cauza unei accidentări la genunchi.

Jucătoarea din Canada a revenit în circuit în luna februarie, la Openul Australiei, unde a fost eliminată în turul al doilea de taiwaneza Su-wei Hsieh, scor 3-6, 2-6.

 

Sursa: Agerpres


VIDEO PROTVPLUS.RO