Vreti sa va rotunjiti veniturile? Luati-va un job in timpul liber

11-06-2011 19:29


Medici, avocati, economisti, profesori si directori ai unor firme din Timisoara au hotarat sa faca fata unei provocari interesante. Timp de doua saptamani, cateva ore pe zi, au un al doilea job.

Totul, pentru a strange cateva mii de euro, bani pe care ii vor dona unui agricultor care viseaza o sera.

Ioana este medic de familie si isi iubeste profesia, dar a acceptat provocarea unei asociatii din Timisoara si, timp de doua saptamani, imparte pliante in intersectiile din oras.

"E un pic greu, siguranta noastra in trafic e pusa la mare incercare, am inghitit o gramada de fum. Indiferent de situatia in care ne aflam, se poate sa ne castigam subzistenta prestand munci necalificate, atata timp cat suntem dispusi sa renuntam la orgoliul profesiei pe care o avem", spune Ioana Vartosu.

Diana este profesoara de pian la Facultatea de Muzica. A demonstrat insa ca se descurca la fel de bine si atunci cand face curatenie la cateva firme din oras.

Bogdan, broker la o firma de asigurari din Timisoara, a acceptat ca, dupa program, sa aiba grija de un copil.

"Desi e o diferenta foarte mare intre cele doua job-uri, pe asta din timpul liber l-am ales pentru ca imi place foarte mult sa stau cu copiii", spune Bogdan Benghea.

35 de persoane cu studii superioare s-au implicat in acest proiect. Peste doua saptamani, cu banii castigati din al doilea job, vor implini visul unui agricultor din judetul Timis - acela de a avea o sera.

Citeste si:

VIDEO INCREDIBIL. Batrana aruncata in aer pe trecere de o masina care ducea mireasa la nunta

Atentie ce poze postati pe Facebook cand sunteti in vacanta. V-ati putea trezi cu apartamentul gol

“Am baut bere pentru prima data si vreau o sotie frumoasa”. Cel mai mic om din lume, la 18 ani.VIDEO


 

Tags: angajari,

VIDEO PROTVPLUS.RO