Momentul în care Cristina Joia a fost lovită violent. Video din magazin

Ultima actualizare: 13-11-2020 19:44

Femeia arestată preventiv după ce a atacat-o cu brutalitate pe Cristina Joia, designerul emisiunii ''Visuri la cheie'', vrea să fie eliberată. De altfel, a și contestat decizia prin care a fost trimisă după gratii.

Soarta îi va fi decisă, însă, de Tribunal, după ce judecătorii vor reanaliza toate probele din dosar: inclusiv imaginile surprinse de camerele de supraveghere ale magazinului în care s-a petrecut agresiunea.

Un minut și 30 de secunde. Atât durează scena plină de violență, surprinsă de camerele de supraveghere ale magazinului.

Cristina Joia intrase în zona raionului de fructe și legume, fără să se mai gândească la discuția de mai devreme, când îi atrăsese atenția agresoarei că a parcat neregulamentar și că a blocat, practic, accesul în parcare. Nu și-a imaginat că va fi atacată brutal.

În imagini se vede foarte clar momentul în care femeia de 34 de ani pătrunde în aceeași zonă a magazinului, face trei pași, și o atacă pe Cristina Joia. A fost suficientă o singură lovitură violentă dată cu mâna dreaptă, pentru ca victima să fie doborâta la pământ și rănită grav.

5 secunde mai târziu, atacatoarea a ieșit din magazin și a dispărut, fără să îi pese de starea victimei. Angajații au rămas înmărmuriți. Cristina Joia a început să sângereze abundent și, deși era evident că are nevoie de ajutor, o femeie a trecut pe lângă ea, a privit-o și a plecat mai departe.

Ulterior un bărbat, probabil agentul de pază care era ieșit din clădire, i-a adus câteva șervețele ca să își șteargă fața plină de sânge.

Alertate cu apeluri la 112, echipele medicale și de poliție au ajuns la fața locului. Cristina Joia a primit îngrijiri, iar apoi a fost transportată la spital, unde a fost operată. Polițiștii încep să facă primele cercetări și așa văd imaginile cu ajutorul cărora a fost identificată și suspecta.

Individa avea să le declare că nu este agresivă, dar că a reacționat brutal după ce Cristina Joia i-ar fi ridicat ștergătorul de la mașină și ar fi jignit-o.

Arestată preventiv încă de marți, și pe baza acestor imagini terifiante, și trimisă în centrul de reținere al poliției, suspecta din acest caz a contestat decizia judecătoriei sectorului 4. Ba chiar le-a cerut judecătorilor de drepturi și libertăți de la Tribunalul București să nu o mai țină închisă și să îi permită să fie cercetată pentru loviri și alte violente în stare de libertate.

Decizia va fi luată marțea viitoare.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO