Alte targuri, alte case! Preturile sunt la fel de mari


Ultimul update: Luni 08 Octombrie 2012 02:16
Data publicarii: Joi 24 Septembrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Ca la noi la nimeni. Cam asa se intampla si pe piata imobiliara. Joi, de pilda, numai la Bucuresti s-au deschis doua targuri de case si apartamente.

Credeti ca s-au batut dezvoltatorii intre ei cu oferte care mai de care? Nu. Au venit cu aceleasi preturi mari de care nu te poti atinge!

Culmea culmilor, amble targuri sunt organizate la Palatul Parlamentului. Unul intr-un cort in fata cladirii, celalalt in interior. Ar putea sa fie in fiecare interesectie.Tot degeaba, daca preturile sunt prea mari, spun vizitatorii.

Vanzatorii nu taie din preturi, insa vin cu oferte care mai de care. De exemplu, un abonament pe timp de un an la sala, bilete la Opera sau barci. Ba chiar dezvoltatorii platesc ratele la banca timp de un an celor care apeleaza la programul Prima Casa. Oferta este valabila pentru cei care achizitioneaza un apartament pe perioada mai mare de 25 de ani.

Insa cea mai ieftina proprietate de la cele doua targuri nu o veti gasi in Romania, ci in Bulgaria: 9750 de euro este o garsoniera de 25 de metri patrati, vanduta complet finisata.

Ambele evenimente tin pana duminica.
 

VIDEO PROTVPLUS.RO