Un șofer din Gorj a fost condamnat la închisoare după ce a amenințat online un polițist


Ultimul update: Luni 13 Mai 2019 15:22
Data publicarii: Luni 13 Mai 2019 14:42
Categorie: Stiri Sociale
decizie judecator

Un șofer din Gorj a primit o pedeapsă de 1 an de închisoare cu suspendare după ce a insultat și a amenințat un polițist într-o postare pe Facebook.

De asemenea, șoferul de TIR este obligat să-i plătească despăgubiri de 2.250 de euro polițistului de la Poliţia Bumbeşti-Jiu, conform gorj-domino.ro.

În mesajul postat pe Facebook, șoferul de 53 de ani îl înjură și îl amenință în repetate rânduri, chiar și cu moartea pe agentul care îi reținuse permisul de conducere.

”Băăă, fraiere, tu ești, băăă, ești terminat. Băăă, tu cu mine te pui mă, cu jmecherul Occidentului? (…) Bă, de nu ți-oi da cuțite pe gât…Ce mitralieră, mitralieră mă? Bă, îți dau în capu’ ăla sec 50 de gloanțe, bă. 50 și nu regret, niciodată! ... Te execut la moment, de aicea, din Germania. Dau ordin și te execut pe loc, acolo. În Sadu ești mort mâine.

Ori vin cu mașina și intru peste tine și te omor, eu te omor, nu te omoară alții. Intru cu mașina-n tine, în mașina poliției, direct. Intru-n tine...Ești terminat. Eu am pierdut 6.000 de euro din cauza ta. Și pentru asta, ești executat! Nu stau de vorbă, mafia rusă, pe tine.

Șoferul a primit și 3 ani termen de supraveghere, timp în care, printre altele, trebuie să frecventeze un program de reintegrare socială și să presteze 80 de zile de muncă neremunerată, în folosul comunității”, a amenințat șoferul.

Înregistrarea video poate fi vizionată aici.

Sursa: gorj-domino.ro

VIDEO PROTVPLUS.RO