Un primar PSD a lăudat lupta anticorupție și a finanțat un concurs pentru elevi, denumit "Corupţia stopează Evoluţia"

Dată publicare: 09-12-2017 08:47
Dată actualizare: 26-01-2018 17:50


cosmin necula, primar bacau

În municipiul Bacău a avut loc, vineri, Gala de Recompensare a elevilor care au participat, în acest an (în perioada februarie-noiembrie) la concursul cu tema "Corupţia stopează Evoluţia".

Proiectul, iniţiat de Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Bacău, s-a desfăşurat cu sprijinul financiar al administraţiei PSD-iste locale, informează hotnews.ro. Peste 1.000 de elevi şi profesori au participat la acest proiect iniţiat de Direcţia Generală Anticorupţie - Serviciul Judeţean Bacău. Elevii au primit tablete, camere video şi aparate foto performante.

Primarul Bacăului, Cosmin Necula, preşedinte al organizaţiei PSD Bacău, a lăudat "lupta anticorupţie".

"Tot aud de cutare care a fost arestat sau condamnat pentru corupţie, însă a făcut şi lucruri bune. Nu sunt deloc de acord cu acest mod de gândi. Este bine că lupta anticorupţie prinde contur, iar dumneavoastră, ca elevi trebuie să fiţi atenţi la orice faptă din jurul vostru care încalcă legalitatea".

În acelaşi timp, edilul Bacăului a cerut celor peste 300 de elevi prezenţi la Centrul de Afaceri "să fie atenţi, în viitori, că toţi funcţionarii statului, profesori, medici să fie plătiţi adecvat pentru a nu se ajunge la corupţie publică".

Ultimii doi primari din muncipiul Bacău, Dumitru Sechelariu şi Romeo Stavarache, au fost arestaţi pentru probleme grave de corupţie. Romeo Stavarache a fost condamnat, în acest an, după trei mandate de primar, la 4 ani de închisoare cu executare.

 

Sursa: hotnews.ro


VIDEO PROTVPLUS.RO