Strazile au fost goale, dar parcurile bucurestene au fost animate de statui vivante. Vacanta de Rusalii a adus relaxarea

Ultima actualizare: 08-06-2017 07:14

Cei care au ramas acasa de Rusalii, au gasit totusi oaze de relaxare si in marile orase. In Bucuresti, spre exemplu, strazile au fost mai libere decat de obicei, dar s-au aglomerat parcurile.

Dornici de cateva momente de respiro, bucurestenii s-au plimbat cu bicicletele, cu barcile, au savurat mancaruri pe strada si au petrecut pana tarziu in noapte.

Fetita: "Ma distrez foarte bine si sar foarte mult. Imi place foarte mult sa sar. Suuuper."

Cu o asa stare de spirit s-au inarmat bucurestenii pentru care mini-vacanta de Rusalii nu a insemnat o escapada in afara orasului. Pentru ei, parcurile s-au transformat in oaze de relaxare. Herastraul de pilda a fost plin de copii si parinti.

Bucurestean: "Tinand cont ca am lucrat si de la serviciu am venit direct aici cu familia este foarte bine, un moment de relaxare. Nu stiam de acest parc de distractie, l-am vazut din vapor si am venit direct aici."

Nu are nici mare, nu are nici munte, dar are si Bucurestiul farmecul sau. In Herastrau, cei care au vrut sa se ralxeze au putut sa faca plimbari cu bicicleta sau cu barca, sa admire statui vivante si chiar sa vada orasul de la inaltime."

Si duminica seara curiosii au putut admira impresionantele demonstratii ale statuilor vivante. In centrul atentiei a fost un grup de actori din China.

Fetita: "Sunt oameni care se prefac ca sunt statui si ochii nu se misca mereu si nu au culoare."

Adolescenta: "Sunt extraordinare, nu pot sa mi dau seama cum cineva a putut sa faca ceva atat de frumos."

Dupa lungi plimbari, cei care au trecut prin Parcul Herastrau s-au odihnit pe iarba si au savurat bunatati sub cerul liber.

Fetita: "E foarte bine aici, e foarte interesant fiindca e foarte aglomerat, sunt oameni multi. Daca esti cu mai multe persoane, e mai ok."

Tanara: "A fost chiar frumos pentru ca multi oameni au plecat din Bucuresti, a fost mult mai linistit, mai liber."

Festivalul International de Statui Vivante si Festivalul Food Truck din Herastrau se incheie luni.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO