Retea de falsificatori de carduri anihilata la Bucuresti

Dată publicare: 18-09-2008 00:00
Dată actualizare: 27-05-2012 16:00


Politistii de la Crima Organizata Bucuresti i-au surprins pe ultimii trei membrii ai gruparii, chiar cand scoteau bani de la bancomat cu un card fals. Suspectii s-au alaturat altor sase persoane, deja arestate in caz.

Politistii au dat peste un adevarat laborator de fraudare a ATM-urilor si cardurilor. Aici, cei din retea inventau dispozitive cu care sa fure din bancomate. Au reusit sa fure peste 200 de mii de euro de la diversi oameni.

Gruparea este acuzata ca a modificat mai multe bancomate din statiunile bulgaresti. A strans date personale de la sute de turisti, pe care apoi le-a folosit ca sa creeze carduri-clona si sa scoata banii in Romania.

Pe langa asta, suspectii fabricau si vindeau aparatura pentru fraudarea bancomatelor.

Toate dispozitivele de fraudare a bancomatelor si cardurilor erau facute si ascunse intr-o mansarda de bloc, chiar deasupra apartamentului in care locuiau suspectii. La perchezitie, politistii au gasit aici de la fete false de bancomat, pana la surubelnite si panze de bomfaier cu care acestea erau fabricate.

Nu se stie, insa, cate dintre produsele facute in mansarda din Berceni au ajuns pe mana falsificatorilor de carduri care actioneaza in toata Europa.

Infractorii risca pana la 15 ani dupa gratii.


VIDEO PROTVPLUS.RO