Programatorii romani au dat lovitura! Au inventat softul anticriza


Ultimul update: Miercuri 11 Iulie 2012 03:09
Data publicarii: Sambata 31 Ianuarie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

O echipa de programatori din Baia Mare incearca sa scoata lumea din criza financiara. Cinci tineri au realizat un soft, care permite investitorilor sa vada in timp real ce merita cumparat si mai ales la ce pret.


Recomandarile programului sunt completate cu cele ale unor experti, care analizeaza tranzactiile bursiere din toata lumea. Primul cumparator al acestui soft a venit de la Londra, centrul financiar al Europei.

Toate acestea au fost gandite de baimareanul Oliviu Matei, care, la cei 30 de ani, poate spune ca a dat lovitura. Impreuna cu alti 4 programatori a reusit sa faca unul dintre cele mai ravnite softuri din lume la ora actuala. Acesta iti spune cu precizie ce merita cumparat si mai ales unde, pentru ca investitia sa fie sigura si cu riscuri minime.

Investitorii din Londra au vazut in acest soft un adevarat colac de salvare in perioada crizei si l-au cumparat cat ai zice peste. Au trecut numai doua luni si deja au motive sa le multumeasca romanilor.

Programatorii spun ca, in aceasta perioada, produsul lor ar fi o solutie si pentru investitorii romani. Pe piata romaneasca softul anticriza al programatorilor baimareni costa 50.000 de euro.

Masurile anticriza ale Guvernului Boc
Guvernul cauta solutii anticriza. Industriasii spun ca sunt decapitalizati!
Directorul Microsoft avertizeaza asupra efectelor crizei financiare
VIDEO PROTVPLUS.RO