Premierul Boc si ministrul Seitan, dati in judecata de Alianta Taticilor


Ultimul update: Sambata 06 Octombrie 2012 07:17
Data publicarii: Joi 08 Aprilie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale
tata

Alianta Antidiscriminare a Tuturor Taticilor - TATA - a sesizat Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu privire la politica Guvernului Boc de reducere a varstei de pensionare a mamelor. Alianta precizeaza ca si tatii au aceleasi drepturi!

 

In opinia TATA, intentia premierului Emil Boc si a ministrului muncii, Mihai Seitan, privind reducerea varstei de pensionare a mamelor, "este profund discriminatorie si transforma tatal intr-un parinte de rang inferior", Alianta sustinand ca mama si tatal au drepturi si obligatii egale.

Astfel, Asociatia TATA "sesizeaza Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii cu privire la acest caz de discriminare grava a tatalui chiar de catre Guvernul Romaniei, autoritatea care ar trebui sa respecte cadrul legal existent, inclusiv Constitutia Romaniei, si care are obligatia sa sustina familia prin promovarea egalitatii in drepturi si a complementaritatii celor doi parinti".

De asemenea, Alianta precizeaza ca "in prezent, peste 30.000 de tati se afla in concediul pentru cresterea si ingrijirea copilului in varsta de pana la doi ani".
 

Sursa: Mediafax

M.Seitan: Pensiile militare de peste 3.000 de lei vor scadea, dar nu cu 69%
Statiunea Mamaia va avea un rival: statiunea Tataia
Boc, fata in fata cu prichindeii de la gradinita! La propriu!
VIDEO PROTVPLUS.RO