Pentru profit, unii dezvoltatori imobiliari se joaca cu viata clientului!


Ultimul update: Duminica 18 Martie 2012 17:26
Data publicarii: Luni 12 Octombrie 2009 00:00
Categorie: Stiri Sociale

Inspectorii in constructii trag un semnal de alarma. Ei spun ca in plina criza, de teama ca nu-si mai vand locuintele, tot mai multi dezvoltatori refac apartamentele din blocurile deja existente.

Astfel, modifica proiectele initiale, pentru a avea mai multe camere, lucru extrem de periculos in cazul unui cutremur serios.

In Bucuresti, Cluj sau Constanta multi investitori cauta sa obtina doua camere plus o garsoniera dintr-un apartament cu trei camere. Specialistii considera insa ca modificarea proiectului prin adaugarea de noi pereti este riscanta.

Si mai mari pot fi pagubele cand se darama ziduri la dorinta clientului care vrea un living ori o bucatarie mai mare. Abaterile de la documentatia initiala vor influenta balansul cladirii in timpul unui seism.

Specialistii i-au pus la curent pe asiguratori cu realitatea din piata, iar razultatul se traduce prin polite mult mai mari.

Autoritatile, pe de alta parte, admit ca pana acum nu s-au grabit sa verifice cladirile noi.

Tot in cazul blocurilor facute recent pot pune probleme si fundatiile gandite pentru un anumit numar de etaje, dar care intre timp s-a schimbat pe motiv ca proprietarul a vrut sa castige si mai mult.

Stop haosului urbanistic! Rosu la blocuri inalte, pe spatii verzi!
VIDEO PROTVPLUS.RO