Oferte la RCA! Din 2009 intra in vigoare politele diferentiate

Dată publicare: 30-12-2008 00:00
Dată actualizare: 05-08-2012 18:38


Tarif la jumatate pentru asigurarea locuintei, tractare gratuita, reduceri semnificative pentru pensionari si parinti, vouchere de cumparaturi, sau chiar electronice. Sunt ofertele aruncate pe piata de companiile de asigurari.


Companiile de asiguraricare incearca sa-si atraga clienti pentru politele RCA. Asta si pentru ca din 2009 intra in vigoare, noile asigurari de raspundere civila auto, diferentiate.

O companie ofera 20% discount pentru parinti si tractare gratuita fara limita de kilometri. O alta, se angajeaza sa ii vireze clientului 30 de lei cadou in cont dar si o asigurare de locuinta pentru 6 luni.

Pe langa pret, daca le dai cat de putin, sau le faci o reducere cat de mica, e foarte important. Vin pur si simplu si intreaba care este cea mai ieftina, sau ce imi dati.
Mihaela Candea, broker asigurari
Sunt si societati de asigurari care le promit soferilor Mp3 playere ori o reducere de 35% pentru pensionari. Brokerii spun insa ca oamenii ar trebui sa aleaga in primul rand compania si abia apoi promotia.

Promotiile ne-au invadat la sfarsit de an pentru ca aceasta este teoretic perioada in care oamenii semneaza noile polite in functie de varsta, sex, numar de accidente sau localitatea de domiciliu.

Insa: "Varful de sarcina pe vanzari pe decembrie, a scazut foarte mult, deci fata de acum patru ani cand aproape 100% din polite se incheiau in decembrie, la ora actuala doar 30% din polite se incheie in decembrie," a declarat Catalin Stroe, director marketing companie asigurari.

Pentru tinerii din Bucuresti, cu masini puternice, RCA-ul s-a scumpit si cu 40%. La polul opus, se afla pensionarii care au putine accidente la activ si care pot plati in anumite cazuri la fel ca anul trecut.

Tags: asigurari, rca,


VIDEO PROTVPLUS.RO