O persoana tatuata este ca o carte deschisa. Cum le interpreteaza specialistii genului

Dată publicare: 14-10-2012 19:13
Dată actualizare: 07-11-2012 00:43


Desene mari, complexe si neaparat cu o semnificatie care sa te reprezinte. Iata ultimul moft in materie de tatuaje.

Si cum la Bucuresti si-au dat intalnire cei mai grozavi pictori pe piele, foarte multe tinere au strans din dinti de durere pentru ca apoi sa isi impresioneze iubitii cu un fluturas.

Ciprian recunoaste ca ii sta mintea numai la femei. Asa ca si-a propus sa-si deseneze pe brat cat mai multe siluete.

Ciprian spune ca un tatuaj de-al sau reprezinta un samurai care se intoarce dintr-o lupta si femeia plange ca nu stie daca se mai intoarce. Despre celelalte tatuaje spune ca le reprezinta pe femeile care plang dupa el.

Ce nu stie, insa, Ciprian este ca degeaba face pe durul. O persoana tatuata este ca o carte deschisa, spun pasionatii genului.

Lucian, artist, ii interpreteaza unul din desene: "E o persoana foarte pozitiva si optimista si semnifica ca orice luptator, chiar daca risca ceva, totusi se intoarce".

Daca pe vremuri artistii se intreceau in a picta pe piele semne tribale, literele chinezesti sau diverse nume mai nou clientii le cer desene tot mai complexe. Silviu, de pilda, este ca o culegere ambulanta de proverbe: "Fluturii reprezinta libertatea, fata i se face din niste puzzle-uri. E ca si cum am fi compusi din mai multe lucruri care reprezinta un intreg. E o tipa care are o plasa pe fata. Asta inseamna ca avem limite, dar e o gaura in fata ochilor. Asta inseamna ca putem privi dincolo de limite".

Costi, organizator: "Oamenii au inceput sa aleaga tatuaje mult mai mari, mult mai detaliate. Merg spre realism, spre biomecanica".

Dar sa nu credeti ca doar reprezentantii sexului puternic sunt dispusi sa indure chinul. Si femeile isi comanda tot soiul de tatuaje in loc de accesorii.

Dinu Dumitru, artist tatuator: "Sunt fete care-si fac brate intregi. Si coaste si picior. O femeie e mai sexy cu tatuaj".

Pe pracursul Conventiei internationale de tatuaje de la Bucuresti s-au perindat pe la standuri aproape 500 de persoane.

Daca va hotarati sa va faceti un tatuaj atunci alegeti cu grija simbolurile. Semnificatia trebuie sa fie una care sa va reprezinte, spun pasionatii.

Altfel va va parea rau ca vi l-ati facut. In plus, dermatologii atrag atentia ca este foarte greu sa scapi de un tatuaj. Indiferent de metoda chirurgicala aleasa, o cicatrice tot ramane.


VIDEO PROTVPLUS.RO