Nicio masina nu va mai circula pe Bulevardul Unirii pana pe 4 ianuarie

Dată publicare: 05-12-2008 00:00
Dată actualizare: 25-05-2012 09:11


Trafic

Circulatia autovehiculelor pe bulevardul Unirii, in zona Bulevardul I.C.Bratianu - Bulevardul Libertatii, va fi intrerupta intre 6 decembrie si 4 ianuarie, in contextul sarbatorilor de iarna si a deschiderii Targului de Craciun.


Circulatia pe Bulevardul Unirii va fi oprita sambata dupa-amiaza incepand cu ora 16.00 si va fi redeschisa pe 4 ianuarie, la aceeasi ora.

Sambata seara vor fi aprinse si ornamentele instalate cu ocazia sarbatorilor de iarna si va fi deschis Targul de Craciun de pe Bulevardul Unirii, iar intre orele 19.00 - 22.00, in fata sediului Primariei Municipiului Bucuresti se va desfasura evenimentul de aprindere a luminitelor de Craciun de catre primarul general.

Jandarmeria precizeaza ca va fi iluminata cladirea Primariei Municipiului Bucuresti, iar pe parcursul desfasurarii evenimentului va fi asigurat un fond muzical. De asemenea, incepand cu orele 21.50, se va desfasura un foc de artificii pentru sapte minute, care va fi lansat dintr-un spatiu special delimitat din Parcul Cismigiu.

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO