Negocieri sub brad.Pretul pomului de Craciun variaza intre 30 si 500 de lei

Ultima actualizare: 01-05-2012 12:40

In timp ce in magazine si mall-urile tarifele sunt fixe, in piete romanii au inceput sa-si negocieze preturile pentru brazii de Craciun. Desi s-au adus mai putini brazi decat anul trecut, oferta este in continuare variata.

Un brad stufos adus din Danemarca porneste de la 100 de lei si poate ajunge si la 500. In timp ce brazii romanesti se dau si cu cateva zeci de lei.

Negocierea e dura in aceste vremuri grele. Comerciantii mai lasa de la ei, dar de multe ori nu indeajuns de mult pentru a-i convinge pe clienti.

Pretul difera si in functie de locul in care mergeti sa cumparati pomul de Craciun. In Bucuresti, adaugati 50 de lei daca schimbati zona Basarabia cu Piata Amzei. Bradul strain de la 200 la 250.

Clientii ar taia zeroul din pret, insa comerciantii considera ca preturile cerute de ei sunt cele corecte. Brazii romanesti, desi mai uratei sunt de pana la zece ori mai ieftini.

Anul trecut multi comercianti au tinut la pret si au ramas cu sute de brazi nevanduti dupa Craciun, pe care au trebuit sa ii arunce. S-ar putea sa se intample la fel si anul acesta daca ne gandim ca pe langa vanzatorii din piete in joc au intrat si hipermarketurile.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO