Masa de Paste reloaded. A venit randul cinstirii Sfantului Gheorghe
Cei care nu au inteles foarte bine, cum se face drobul si cate creme a pus gospodina in prajitura au luat-o de la capat cu degustatul. Au avut si un pretext: il cinstim pe Sfantul Gheorghe, sarbatoare declata pentru ca a picat in post.
Romanii de cursa lunga au luat-o de la capat, iar merindele au fost primite cu aplauze. Langa mamaliguta calda s-au perindat ciorba ardeleneasca de vitel si mielul la ceaun stropit cu vin.
Altii au zis ca daca fac un gratar vor fi mai repede iertati de pacatul lacomiei. Dupa mult alcool si mancare buna, s-au dres cu limonada si alte beri.
Printre atatea chefuri, la Santioana, in judetul Cluj, s-a serbat chiar si o zi de nastere. Domnului Cornel Fodor i-au facut amicii o petrecere surpriza, la implinirea celor 45 de ani. Nu a contat ca duminica s-au infruptat din friptura, drob de miel si cozonaci. Astazi a fost o noua zi.
Proprietarii de pensiuni sunt fericiti. Abia asteapta sa isi faca iar aprovizionarea pentru oaspetii de 1 Mai.
Citeste si:
Sex in spatiu. Rusii zic ca n-au facut inca. NASA insista pe abstinenta
Secretele infioratoare ale inchisorii Guantanamo, conform WikiLeaks
Vacanta elevilor a fost prelungita pana maine. Miercuri incepe scoala