Litoralul se pregateste de Ziua Marinei! Prognoza meteo e buna

Ultima actualizare: 04-12-2011 23:53

UPDATE: Weekend de foc pe litoral. Pe de o parte, hotelierii se asteapta la o avalansa de turisti ademeniti de soare, pe de alta, peste 1000 de militari se antreneaza inainte de Ziua Marinei.

Sambata, cei care iubesc festivitatile sunt asteptati pe faleza Cazinoului din Constanta pentru un spectacol demonstrativ, cu lupte in mare, in aer si pe uscat.

Organizatorii, cei de la Fortele Navale Romane, au fiert vineri si la propriu si la figurat. Pe o caldura greu de suportat, in uniforma militara, marinarii au pus la punct ultimele detalii ale spectacolului care va avea loc de Sfanta Maria. Vor defila prin fata falezei 20 de nave militare, elicoptere de lupta, avioane MIG 21 Lancer, iar parasutistii si scafandrii vor simula adevarate lupte, la doi pasi de spectatori. Festivitatile vor incepe la 9:30 dimineata, iar organizatorii mizeaza pe prezenta a peste 15.000 de turisti.

Multi turisti si-au progamat vacanta la mare in aceasta perioada, doar ca sa prinda spectacolul.

A fost agitatie si la receptiile hotelurilor dar si pe plaja. La Mamaia sunt ocupate toate camere. Aglomerat va fi si sudul litoralului, asa ca soferii sunt sfatuiti sa ia in calcul posibilele ambuteiaje.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO