Inca e sarbatoare in institutiile publice: mese intinse si relaxare

Dată publicare: 26-04-2011 18:17
Dată actualizare: 06-10-2012 21:46


Multi dintre romani au adunat zilele libere si, pentru ca li s-au parut putine, si-au mai luat cateva. Deoarece a fost ultima zi de depunere a declaratiilor fiscale, unor functionari li s-a simtit lipsa.

Cei care au aparut totusi la serviciu, au acoperit dosarele cu drob si cozonac si au alergat din birou in birou sa ciocneasca oua.

Administratia Finantelor Publice Sectorul 5. Zeci de oameni au asteptat la coada sa depuna o declaratie fiscala. Aceasta pentru ca erau prea putini functionari care sa-i serveasca.

Sefii spun ca doar o mica parte din functionari si-au luat liber si dau vina pe contribuabili care lasa totul pe ultima zi.

Angajatii Camerei de Comert din Brasov au transformat prima zi de munca intr-o adevarata petrecere.

Relaxare si in Directia de Statistica Brasov, unde seful a tinut sa pastreze traditia care ii cere sa stropeasca femeile cu parfum. N-a ratat niciuna dintre cele 60 de angajate. Apoi s-a intins masa.

Distractie mare, cu mese intinse, si in institutiile publice din Galati, unde angajatii nu mai vazusera birourile de la mijlocul saptamanii Patimilor.

Pana si echipajele de pompieri si jandarmi au facut la Braila o cu totul altfel de interventie: concursul de ciocnit oua.

Citeste si:

A murit in timpul cascadoriei "ghiuleaua umana". VIDEO

"Performanta" demna de un instructor auto: a lovit 3 masini si un semafor

Laserul bujie. Inventat de romani ca sa consumam mai putina benzina


VIDEO PROTVPLUS.RO