In Capitala se circula ca pe ploaie: incet si prost.Evita zonele aglomerate


Ultimul update: Marti 06 Noiembrie 2012 15:57
Data publicarii: Miercuri 23 Iunie 2010 00:00
Categorie: Stiri Sociale
trafic

Se circula bara la bara mai ales pe Splaiul Independentei si pe tronsonul Piata Unirii - Piata Victoriei, anunta Politia Rutiera a Capitalei. Oamenii legii recomanda rabdare si pun aglomeratia pe seama numarului mare de masini si a ploii.

Brigada de Politie Rutiera Bucuresti anunta ca arterele pe care se circula cu dificultate sunt Bulevardul Eroilor, Strada Razoare, Bulevardul Carol I, Piata Unirii – Piata Victoriei, Splaiul Independentei catre Piata Unirii, Bucur Obor - Soseaua Stefan cel Mare – Calea Dorobantilor, Piata Sudului si Bulevardul Iuliu Maniu.

Politistii sfatuiesc soferii sa pastreze liber centrul intersectiei, sa nu depaseasca coloana de autovehicule oprite la semafor si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera.

Totodata, conducatorii auto sunt rugati sa nu opreasca autovehiculele in locurile unde acest lucru este interzis si sa nu claxoneze inutil, precum si sa pastreze o distanta de siguranta in mers intre autovehicule.

In plus, pe Soseaua Alexandriei si pe Splaiul Independentei, unde s-a acumulat apa, soferii sunt sfatuiti sa circule cu atentie.

Bucurestenii pot sesiza acumularile de apa sau alte probleme de trafic la Dispeceratul Brigazii Rutiere – telefon 021.9544.

Sursa: Pro TV

180 de soferi ramasi fara permis, 5400 de amenzi intr-un singur weekend
Furtunile afecteaza traficul aerian! Un avion s-a intors pe Henri Coanda
S-a incapatanat sa intoarca pe linia continua. Un mort si patru raniti
VIDEO PROTVPLUS.RO