In Capitala se circula ca pe ploaie: incet si prost.Evita zonele aglomerate

Dată publicare: 23-06-2010 00:00
Dată actualizare: 06-11-2012 15:57


trafic

Se circula bara la bara mai ales pe Splaiul Independentei si pe tronsonul Piata Unirii - Piata Victoriei, anunta Politia Rutiera a Capitalei. Oamenii legii recomanda rabdare si pun aglomeratia pe seama numarului mare de masini si a ploii.

Brigada de Politie Rutiera Bucuresti anunta ca arterele pe care se circula cu dificultate sunt Bulevardul Eroilor, Strada Razoare, Bulevardul Carol I, Piata Unirii – Piata Victoriei, Splaiul Independentei catre Piata Unirii, Bucur Obor - Soseaua Stefan cel Mare – Calea Dorobantilor, Piata Sudului si Bulevardul Iuliu Maniu.

Politistii sfatuiesc soferii sa pastreze liber centrul intersectiei, sa nu depaseasca coloana de autovehicule oprite la semafor si sa respecte semnalele agentilor de politie rutiera.

Totodata, conducatorii auto sunt rugati sa nu opreasca autovehiculele in locurile unde acest lucru este interzis si sa nu claxoneze inutil, precum si sa pastreze o distanta de siguranta in mers intre autovehicule.

In plus, pe Soseaua Alexandriei si pe Splaiul Independentei, unde s-a acumulat apa, soferii sunt sfatuiti sa circule cu atentie.

Bucurestenii pot sesiza acumularile de apa sau alte probleme de trafic la Dispeceratul Brigazii Rutiere – telefon 021.9544.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO