Iepurasul in ministere cu miei si vin. Operatiunea Portbagajul - Paste 2011

21-04-2011 17:29


Pana sa ajunga la nevoiasi sau la copii cuminti, Iepurasul de Paste a ajuns la ministere. Dimineata, cosurile cu delicatese au fost singurele care mai circulau pe holurile aproape pustii. Nu de alta, dar angajatii au intrat deja in libere.

Operatiunea portbagajul nu a ocolit niciuna dintre institutiile importante, dar ploconul nu a mai fost asa consistent ca-n alti ani.

A fost zi de munca in primul rand pentru curieri. Au zumzait prin oras ca niste albinute cu portbagajele pline. Preocupati de plasele grele, pe care urmau sa le care pe scarile ministerelor, unii au fost luati prin surprindere de camera de luat vederi.

In functie de importanta, functionarii au primit de la sampanie si cozonac, pana la pachete sofisticate cu delicatese frantuzesti. Sefii ar fi recomandat sa nu se mai vina cu miei si cutii voluminoaste. La schimb au dat liber chiar de azi.

Secretarul de stat la Minsterul Economiei, Karoly Borbely, spune ca nu mai e ca in alti ani cand Iepurasul era foarte darnic. Drept urmare, prin institutiile statului a inceput sa bata un vant de vacanta imediat dupa pranz. 

Citeste si:

Sindicalistul Marius Petcu a fost trimis in judecata de DNA

Sorin Ovidiu Vintu a ajuns la Parchet. Afla ce scriu procurorii in dosar

Muncitor prins sub un mal de pamant la Cernavoda

Tags: paste, ministere,

VIDEO PROTVPLUS.RO