"Ia poftiti la gulas, ca la mine este cel mai bun!"
Si uite asa, daca aveati un drum prin Buzias, nu puteati sa faceti un pas fara sa auziti acest indemn.
Intial, bucatarii si-au facut singur reclama, pe principiul "lauda-ma gura, ca o sa-ti dau friptura". Dar in final au primit si recunostinta sutelor de oameni care le-au gustat bucatele.
Ghiftuit sa fi fost si nu aveai cum sa te abtii sa nu gusti din bunatatile facute de cei 15 maestri romani si sarbi.
Alegeri 2024
22:51
Cum l-a cunoscut Elena Lasconi pe Călin Georgescu. „Mi s-a părut dubios”
22:26
Lasconi: Nu voi accepta să curgă o picătură de sânge românesc pe teritoriul Ucrainei. Georgescu vrea ca Rusia să ia România
21:57
Elena Lasconi, după desecretizarea datelor din CSAT: „Putea să se întâmple mai devreme un pic, nu cred că au aflat doar acum”
21:57
Călin Georgescu: Desecretizarea documentelor CSAT este o disperare masivă a sistemului
Orgoliosi din fire, bucatarii sustin ca nu oricine poate sa faca asa ceva. Fiecare dintre ei are propriul secret, care n-ar mai fi secret daca ar fi divulgat.
Atat de gustoas a fost gulasul lui nea Mihai, incat bucatarul si-a facut repede admiratoare printre gospodinele venite sa traga cu ochiul. Omul a tinut cu strictete numarul saruturilor primite in semn de apreciere.
Pretul unei portii de papricas a fost de 10 lei. Festivalul este primul de acest gen care are loc in Banat, dar dupa cat de bine s-a simtit lumea cu siguranta ne vedem si la anul pe vremea asta.