Ho, ho, ho! Mos Craciun ne aduce haos in traficul din Capitala!


Ultimul update: Joi 10 Mai 2012 10:45
Data publicarii: Luni 08 Decembrie 2008 00:00
Categorie: Stiri Sociale

UPDATE: Inainte de a pleca la cumparaturile de sarbatori, nu uitati sa treceti pe lista doua lucruri esentiale: rabdare si un rezervor plin. Capitala este in aceste zile mai aglomerata si mai greu de traversat decat in orice alta luna.


Pana sa ajunga in marile centre comerciale, fiecare sofer in parte a incercat sa strabata un ocean de masini. Provocarea a fost cu atat mai mare, cu cat Bulevardul Unirii a fost partial inchis cu ocazia sarbatorilor, iar rutele ocolitoare s-au blocat primele.

Nervi si timp pierdut in trafic - asta se pare ca ne asteapta de acum si pana dupa sarbatori. Nebunia cumparaturilor, dar si vremea din ce in ce mai rea, duc inevitabil la cozi de masini care vor creste pe zi ce trece. Data fiind situatia, politistii se vor muta pe strazi.

Ziua de luni, cand oamenii au pierdut ore intregi pe strazi laturalnice, i-a facut pe politisti sa se razgandeasca si sa redeschida circulatia in centru, dar numai pe timpul zilei.

Asadar, seara bulevardul tocmai se inchide. Nu ar fi foarte grav daca lumea nu ar avea drum pe la magazine. Odata socotelile facute, rezultatul este simplu de ghicit: ne asteapta cateva saptamani cu trafic infernal.

VIDEO PROTVPLUS.RO