Familia româncei ucisă cu 50 de lovituri de cuțit, în Belgia, nu are bani pentru repatriere


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Duminica 27 Mai 2018 17:20
Categorie: Stiri Sociale
tanara ucisa belgia

Familia Laurei, tânăra din judeţul Gorj care a fost ucisă cu 50 de lovituri de cuţit în Belgia, nu are bani să-i aducă trupul în țară și cere ajutorul oamenilor pentru asta.

Vărul ei a făcut un apel emoționant printr-o postare pe facebook, în care, printre altele, spune: ”Moartea este ceva normal, dar nu la vârsta asta şi în felul ăsta”, relatează gorj-domino.ro.

Potrivit verişorului tinerei, Alexandru Bondoc, familia Laurei nu are banii necesari pentru a plăti repatrierea cadavrului. Alexandru Bondoc a postat un anunţ pe Facebook, cerând ajutor: ”Sunt foarte marcat de ceea ce mi s-a putut întâmpla. Din păcate, verişoara mea, Laura nu se mai află printre noi! Ne-a părăsit. Mulţi dintre voi i-aţi fost prieteni, prieteni buni, iar pe această cale vreau să vă rog frumos dacă puteţi să oferiţi un mic ajutor pentru a o aduce acasă să o înmormântam creştineşte, măcar atât putem face, având în vedere în ce chinuri a fost ucisă!”, scrie verişorul tinerei.

Acesta a pus la dispoziţie două conturi bancare pentru donaţii. ”Eu nu am putut face nimic ca să îi schimb soarta verişoarei mele, ea şi-a ales această cale şi eu nu am cu ce să o judec. Îi suntem datori să o aducem în ţară lângă noi, aici unde îi este locul, cel puţin noi familia şi prietenii care au cunoscut-o. Laura se va întoarce în ţară orice ar fi şi prin orice metode posibile, chiar dacă va fi nevoie să vindem ce avem sau să ne împrumutăm”, mai scrie Alexandru Bondoc.

Potrivit site-ului SudInfo.be, Laura s-ar fi prostituat în Belgia, unde a plecat cu prietenul ei pentru a strânge bani ca să-şi cumpere o casă, în România. Aceeaşi publicaţie scria că tânăra ar fi postat un anunţ pe site-ul ”Quartier Rouge” şi ar fi primit clienţi în apartamentul său din Etterbeek, în care a fost găsită decedată miercuri, iar unul dintre aceştia ar fi ucis-o cu 50 de lovituri de cuţit. Un bărbat de 24 de ani a fost arestat vineri, fiind acuzat de comieterea crimei. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat decesul tinerei de 21 de ani. Laura a absolvit Colegiul Naţional ”Tudor Arghezi” din oraşul Târgu-Cărbuneşti, iar în 2016 aceasta a obţinut premiul II la un concurs de creaţie literară, eseuri şi arte vizuale, intitulat ”Străinul. Toleranţă, securitate şi integrare într-o cultură a diversităţii”. În 2017, tânăra s-a înscris la Facultatea de Mine, din cadrul Universităţii din Petroşani, dar a renunţat la studii.

Sursa: gorj-domino.ro

Tags: crime, belgia,

Româncă de 21 de ani ucisă cu 50 de lovituri de cuțit în Belgia
Belgian condamnat la moarte prin spânzurare, în Irak. Procesul a durat mai puțin de 10 minute
Belgian condamnat la moarte prin spânzurare, în Irak. Procesul a durat mai puțin de 10 minute
VIDEO PROTVPLUS.RO