Donații de 90.000 lei pentru bătrânul bătut. Unii oameni vor să îi dea casele lor

05-04-2018 16:47


Avalanşă de gesturi caritabile în cazul bărbatului de 66 de ani din Braşov, bătut crunt de doi tineri.

Medicul din Bucureşti care a început campania de ajutorare a lui Dumitru a adunat deja peste 90 de mii de lei. S-au alăturat şi asociaţii care vor să îl adăpostească în centrele lor pe bietul om, dar sunt şi oameni care au decis, efectiv, să-i pună la dispoziţie casele lor.

În paralel, avocatul care îl reprezintă gratuit a cerut procurorului de caz să încadreze fapta ca tentativa de omor.

Medicul Vasi Rădulescu a anunţat că mai mulţi oameni din Satu Mare, Vaslui şi Neamţ vor să-i doneze victimei casele lor.

90 de mii de lei sunt puşi deoparte pentru Dumitru Neculai, 10 medici stomatologi s-au oferit să-i repare dintii sparţi în timpul bătăii.

Alţi oameni vor să-i asigure hrană pentru câteva luni. Bărbatul, care se simte mai bine, îşi doreşte ca după însănătoşire, să stea undeva la ţară şi să lucreze pământul.

El va primi ajutorul financiar în tranșe lunare, astfel încât să nu-i lipsească nimic. Psihologul care a discutat deja cu Dumitru Neculai le recomandă vizitatorilor lui să nu îi mai aducă aminte de bătaie şi să nu-i arate imaginile surprinse de camerele de supraveghere din pasaj, ca să nu îi amplifice suferinţa şi teama.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO