Deputatul Nicușor Dan a realizat ”HARTA interactivă a frigului RADET” în București


Ultimul update: Joi 17 Ianuarie 2019 17:29
Data publicarii: Joi 17 Ianuarie 2019 17:13
Categorie: Stiri Sociale
harta frigului RADET

Deputatul Nicușor Dan a realizat o hartă interactivă cu adresele din București care sunt afectate de avariile regiei de termoficare RADET.

Nicușor Dan susține că ”RADET îi dezinformează în continuare pe bucureșteni”, neprezentând situația reală a adreselor unde sunt avarii la sistemul de termoficare și nici date privind adresele unde căldura și apa caldă nu sunt furnizate în parametrii normali.

În urma semnalelor publice ale bucureștenilor care s-au săturat să înghețe în casele lor, am decis să fac o hartă interactivă, în care facem la zi situația reală a avariilor și a locurilor unde apa caldă și căldura nu sunt în parametrii în care ar trebui să fie. Mulțumesc bucureștenilor care îmi dau o mână de ajutor și îmi trimit adresele locuințelor care suferă de pe urma RADET, pentru a realiza o hartă la zi a situației reale.

Așa cum se poate constata, astăzi pe site-ul RADET apar probleme la doar 6 adrese din sectorul 2, în vreme ce cetățenii ne-au semnalat probleme la circa 30 de adrese, din sectoarele 2, 3, 4 și 6. Diferența e mare și ea demonstrează că cei de la RADET îi dezinformează cu bună știință pe bucureșteni” - spune deputatul, potrivit unui comunicat.

HARTA frigului RADET:

Nicușor Dan mai spune că RADET a anunțat oficial pe site că în 17 ianuarie sunt avarii la 6 adrese din sectorul 2, în zona Doamna Ghica, iar în ceea ce privește furnizarea apei calde și a căldurii sub parametrii nu menționează nicio adresă. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO