Coadă la caravana Untold, pentru donare de sânge. Tinerii au primit bilete gratuite


Ultimul update: Sambata 11 Mai 2019 20:17
Data publicarii: Sambata 11 Mai 2019 19:20
Categorie: Stiri Sociale

Ideea de a primi bilete pentru o zi la festivaluri de renume, dacă donează sânge, a prins la tineri. Sâmbătă a fost coadă în Cluj-Napoca, la caravana "Blood Network", iniţiată de organizatorii Untold şi Neversea.

Medicii atrag din nou atenţia: în România, sub 2% din populaţie donează regulat sânge. Iar nevoie este întotdeauna.

Zeci de tineri au aşteptat încă de la primele ore ale dimineţii să doneze sânge la centrul mobil din Cluj. S-au înscris şi pe platforma "Şi eu Donez" şi au primit bilete de o zi la Untold sau Neversea. Fiecare a ales la ce festival vrea să se distreze în această vară.

"Pentru o faptă bună. Şi pentru Untold."

"Cred că ajută foarte mult pentru cei care vor să participe la Untold. Am mai donat, asta ar fi a treia-patra oară."

"Şi pentru mine sau pentru fiica mea vedem. Ar trebui să donăm sânge, indiferent de Untold, Neversea sau alte festivaluri, ține până la urmă de umanitate."

Suntem la coada clasamentului în Europa în ceea ce priveşte numărul de donatori de sânge. Iar nevoia este mult prea mare.

Edy Chereji, director de marketing și comunicare Untold și Neversea: "Suntem prezenţi în toate oraşele mari din România, caravana este şi mai mare anul acesta, cea mai longevivă campanie de donare de sânge, ne bucurăm că reuşim în fiecare an să fim un model pentru tinerii din România. O parte dintre tineri revin cel puţin o dată să doneze sânge la centrele de transfuzii."

Cei care donează la oricare centru de transfuzii din ţară beneficiază de reduceri la abonamentele pe care le cumpără pentru Untold sau Neversea.

Caravana "Blood Network" va fi şi duminică în Cluj, iar weekendul viitorse mută la Târgu Mureş.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO