Ce spune Godină despre numirea lui Berbeceanu în funcția de șef de cabinet la Interne

Ultima actualizare: 06-12-2019 11:11
Marian Godina, Traian Berbeceanu
Agerpres

Anunțul ministrului de Interne Marcel Vela referitor la numirea lui Traian Berbeceanu ca șef al cabinetului a provocat reații atât din partea lui Berbeceanu, cât și a polițistului Marian Godină.

 

Primul care a reacționat a fost Traian Berbeceanu, care a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook.

Acesta a spus că propunerea ministrului de a-l numi șef al cabinetului său îl onorează și că va fi mult de muncă în acest minister.

”Propunerea domnului ministru Marcel Vela mă onorează și mă responsabilizează, în egală măsură! Va fi nevoie de multă muncă și multă determinare. Și ne vom baza pe sprijinul tuturor profesioniștilor din Poliția Română! Va fi bine! Doamne ajută!” - a precizat Berbeceanu.

Marian Godină, despre Traian Berbeceanu, viitor șef de cabinet la Interne

 

La rândul său, polițistul Marian Godină a reacționat pe rețeaua de socializare după anunțul oficial al ministrului de Interne. El a ținut să răspundă unor zvonuri apărute în media, potrivit cărora, după Berbeceanu, ar urma să ajungă și el într-o funcție în acest cabinet la Interne.

”Lui Ciutacu și zvonacilor de prin Ministerul de Interne care deja șușotesc pe la colțuri că "o să vină și Godină" le transmit să fie relaxați pentru că eu îmi voi vedea în continuare de treaba mea, aici, la Brașov, unde voi rămâne agent de poliție, funcție pentru care am muncit, pe care o merit și pentru care mă duce suficient capul.” - a anunțat Godină.

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, a anunţat, joi, la o conferinţă de presă, că fostul şef al Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia Traian Berbeceanu va fi numit şeful său de de cabinet.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO