Asa ceva n-ai mai auzit. 5000 de portii de gulas...la strand
Peste 5000 de portii de gulas au fost puse duminica la bataie pentru pofticiosii care s-au adunat in strandul Neptun din Arad. Este sarbatoare mare acolo si cei ai locului stiu bine ca in fata aromelor imbietoare e greu sa isi stapanesti pofta.
Cine a tinut totusi la silueta a putut lua lectii de arta culinara, mai ales ca alaturi de concurentii romanii si-au aratat priceperea si cativa bucatari din Ungaria, Germania si Slovacia.
Bucatari renumiti din strainatate s-au adunat la Arad, la festivalul Catlanelor si au tinut sa ne ca prepararea tocanitei este o adevarata arta. Asa ca nici unul nu a vrut sa dezvaluie secretele gulasului.
Alegeri 2024
11:57
Ce salariu are președintele României. Unde se situează Klaus Iohannis față de alți șefi de stat din Europa
11:43
Alegeri prezidențiale 2024, programe electorale. Candidații promit „lapte și miere”, deși puterea președintelui este limitată
11:05
LIVE TEXT Alegeri prezidențiale 2024 | A început votul în diaspora. Câți români au votat până acum. Harta secțiilor de votare
10:04
De ce relațiile României cu Ucraina și Rep. Moldova s-ar putea înrăutăți după alegeri. Semnalul de alarmă tras de Politico
Am aflat totusi ca se prepara din carne de vita, condimentata cu piper, boia, chimen si de toate dupa gust, asa cum spun cunoscatorii.
Curiosii au stat ore in sir la coada pentru o portie de gulas la ceaun, fara bani, iar unii dintre ei mai ca si-au pierdut rabdarea.
Abia cand au mancat oamenii si-au dat seama ca asteptarea a meritat. Cine s-a saturat repede a avut insa de pierdut. Bucatarii care au terminat de preparat gulasul au schimbat iute menul.
Si la Sibiu parcarea unui centru comercial s-a transformat intr-un restaurant traditional.