A inceput sezonul reducerilor! Produse si cu 50% mai ieftine!

Ultima actualizare: 03-11-2012 19:58

Mult a fost putin a mai ramas pentru cei care asteapta reducerile reducerilor ca sa isi schimbe garderoba.

 

Mai sunt zece zile pana cand reducerile oficiale vor fi aplicate de comercianti. Totusi, dupa ce de sarbatori am putut cumpara cadouri la preturi un pic mai mici, de la 1 ianuarie discounturile au crescut.

Manechine dezbracate si multe preturi taiate. Asta veti gasi zilele acestea in vitrinele magazinelor. Au aparut deja promotiile de 20, 30 si chiar 50% reducere.

Singura diferenta intre promotiile de acum si reducerile de mai tarziu este ca discounturile vor fi mai mari la o gama mai larga de produse.

De exemplu, acum un pantalon de dama care inainte costa 150 de lei acum poate fi cumparat cu doar 75 de lei, o geaca de copii a fost redusa de la 250 la 120 de lei.

Cumparatorii sunt insa nemultumiti. Ei spun ca unele dintre produse sunt inca de neatins, iar reducerile de la noi nu se compara cu cele din strainatate.

In Italia, spre exemplu, sezonul reducerilor de iarna a inceput oficial pe 2 ianuarie. La Milano si Roma, chiar din prima zi au fost luate cu asalt magazinele de pe marile artere de shopping.

Acolo reducerile sunt consistente si cu 300 de euro iti poti completa garderoba de iarna cu o geaca, o pereche de cizme, un pulover si o pereche de pantaloni.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO