Accident feroviar langa Comarnic. Haos in gari si pe sine!


Ultimul update: Miercuri 24 Octombrie 2012 06:35
Data publicarii: Vineri 09 Octombrie 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Aproape 400 de minute intarziere la fiecare tren, zeci de garnituri blocate pe sine si sute de calatori din ce in ce mai furiosi. Le-a provocat pe toate locomotiva unui marfar, care a rupt azi-noapte o linie electrica, in apropiere de Comarnic.

Circulatia feroviara a fost bulversata si cat ai spune "haos", garile s-au umplut de oameni nervosi care au asteptat chiar si peste cinci ore.

Incidentul s-a intamplat joi-noapte la ora 2.30. Intre statiile Comarnic si Valea Larga, locomotiva unui marfar a avut o defectiune la pantograf si a rupt linia de contact pe o distanta de 100 de metri. Asta a dus la intreruperea alimentarii cu energie electrica, adica la blocaj.

Au trecut cinci ore pana cand echipele de interventie au remediat defectiunea. In tot acest timp, trenurile care circulau pe ruta Brasov-Bucuresti au incremenit. Proteste in vagoane, proteste si-n Gara de Nord din Capitala.

La Sinaia stationa acceleratul de Baia Mare, care ar fi trebuit sa ajunga in Bucuresti la 5.30 vineri dimineata. In cele din urma, dupa sase ore intarziere trenul a ajuns la destinatie.

Sefii de la CFR au incercat sa linisteasca apele.

Din cauza defectiunii, 13 trenuri dintre care doua internationale au avut mari intarzieri. Alte doua au fost anulate.

 

VIDEO PROTVPLUS.RO