Un taur furios a ucis un bărbat, în Cluj. O altă persoană a fost rănită grav

Dată publicare: 07-07-2020 16:59
Dată actualizare: 07-07-2020 17:40


Tragedie într-o comună din judeţul Cluj! Un bărbat în vârstă de 38 ani a fost atacat de un taur şi luat în coarne, a suferit răni atât de grave încât a murit în scurtă vreme.

Un vecin care i-a sărit sară în ajutor a fost cât pe ce să aibă aceeaşi soartă: împuns de animalul imposibil de stăpânit, omul a scăpat cu viaţă numai datorită unui vânător care a împuşcat taurul. Poliţiştii anchetează cele întâmplate.

Totul s-a petrecut în localitatea Săvădisla, după ce fermierul a încercat să îşi adăpostească animalele din câmp, pe o ploaie torenţială. Fără să îşi dea seama de pericol, omul a fost atacat de un taur, cu coarnele. Strigătele de ajutor au fost auzite şi de un alt consătean. Din nefericire, a fost prea târziu iar vecinul a căzut şi el victimă animalului- probabil speriat de furtună.

Vecină: "38 de ani, tânăr a fost... Şi are o fetiţă. A plouat şi vacile s-au speriat... cred că s-au speriat.."

Localnic: "S-ar putea să fi fost turbat taurul din cauza vremii care a fost înainte şi nu se ştie exact..."

Al doilea bărbat atacat de taur a scăpat de viaţă după ce taurul a fost doborât de un vânător. Omul a fost dus de urgenţă la spital, cu mai multe traumatisme.

Tamaș Gebe Andrei, primarul comunei: "Urla săracul: "Hai că mă omoară taurul!" Și ăsta a fugit, că nu era departe şi el fugind m-a sunat pe mine şi a zis "Hai că-i bai!" Între timp am sunat la 112. L-am găsit, ne-am dus pe lângă taur, ne-am dat jos din maşină şi taurul a venit către noi, era la vreo 4-5 metri şi i-am zis la colegul "Trage! Cu boaţa ce să facem..."

Poliţiştii încearcă acum să stabilească exact cum s-a petrecut tragedia. Se fac cercetări în REM pentru ucidere din culpă și arma de vânătoare cu care a fost ucis animalul a fost luată pentru expertiză. 

Tags: taur, cluj,


VIDEO PROTVPLUS.RO