Un tânăr a mințit o femeie că a băut otravă, ca să o convingă să facă sex cu el

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Agresor
iStock

Un tânăr de 24 de ani din Noua Zeelandă a mințit că a fost obligat să bea otravă, ca să convingă o femeie să facă sex cu el. Acesta i-a explicat că dacă nu elimină toxinele din corp în 48 de ore va muri.

 

Bărbatul a fost acuzat de agresiune, cât și că a amenințat o femeie, pentru a o determina să întrețină relații sexuale cu el. Potrivit poliției, acesta i-a spus că a fost bătut și obligat să bea otravă și că dacă nu va elimina toxinele din corp prin transpirație va muri, scrie Newsweek, care citează New Zealand Herald.

Din documentele din instanță obținute de presa locală, individul s-a dus la locuința femeii „roșu la față, mergând aplecat” și i-a spus că a fost abuzat fizic și obligat să bea otravă. După aceea, i-a spus că persoana care a recurs la acest gest i-ar fi explicat că nu există niciun antidot, ba chiar mai mult de atât, ar fi fugit din țară.

Când bărbatul i-a spus că mai are de trăit 48 de ore, aceasta i-a sugerat să facă jogging împreună, însă el a refuzat, spunând că „singura cale” este să întrețină relații sexuale. Pe parcursul a 48 de ore, femeia a început să primească emailuri de la adrese necunoscute, care păreau să se potrivească cu povestea tânărului de 24 de ani și în care se ofereau indicații referitoare la cum activitatea sexuală poate ajuta o persoană care a ingerat otravă.

Anchetatorii au descoperit că emailurile fuseseră trimise chiar de bărbat și au ajuns la concluzia că victima a acceptat să întrețină relații sexuale cu el doar pentru că a crezut sincer că viața acestuia este în pericol.

După ce femeia a acceptat, i-a promis bani și o mașină, dar apoi a început să o amenințe că va posta fotografii compromițătoare în cazul în care va refuza să se supună. Când victima a început să aibă bănuieli că emailurile ar proveni de la agresor, acesta a imobilizat-o și a trântit-o la pământ.

Situația a luat sfârșit abia atunci când o prietenă i-a zis că este o minciună, îndemnând-o să sune la poliție. Legislația din Noua Zeelandă prevede că „bărbații care agresează femei” pot primi maximum doi ani de închisoare.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO