Bancher japonez, acuzat că a torturat, umilit și violat o femeie timp de patru zile

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
Femeie
Getty

Un bancher japonez în vârstă de 40 de ani a fost găsit vinovat de agresiune sexuală și viol, după ce o femeie l-a denunțat la poliție pentru tortură „fizică și mentală.”

Takehiko Ogihara, un fost director executiv al companiei japoneze Nomura International, este acuzat că, timp de patru zile ar fi umilit, bătut și violat o femeie în mod repetat, în locuința sa din cartierul londonez Marylebone, informează Evening Standard.

Victima l-a acuzat pe bancher că a lovit-o cu picioarele, pălmuit-o și tras-o de păr între 13 și 16 septembrie 2013. Mai mult, Ogihara i-ar fi interzis acesteia să meargă la baie și i-ar fi ordonat să stea trează după ce acesta adormea.

„L-a rugat să înceteze, dar el i-a răspuns femeii că l-a rănit. I-a cerut să se dezbrace. În timp ce se afla pe podea, ea a fost nevoită să facă plecăciuni și să îi ceară scuze”, a spus anchetatoarea Charlotte Newell.

Femeia a notat pe telefon data și ora agresiunii și a ținut un jurnal foto al rănilor produse de bancher. La finalul perioadei, ea a mers la poliție, unde l-a denunțat pentru „tortură fizică și psihică”.

Pe de altă parte, Takehiko Ogihara a negat acuzațiile, susținând că femeia minte cu privire la fapta de viol. Cu toate acestea, el i-a trimis o scrisoare în care i-a cerut scuze femeii și a încercat să o contacteze la muncă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO