Un nou fenomen face victime printre americani. Provocarile periculoase pe care adolescentii le copiaza

28-01-2016 10:36


adolescent sua

Un nou fenomen periculos a luat amploare printre adolescentii americani - provocarea cu banda adeziva, relateaza Daily Mail.

Mai multi tineri din Statele Unite s-au ales ca rani grave dupa ce s-au lasat legati cu banda adeziva pentru a demonstra ca se pot elibera singuri. Cazurile au fost legate de presa americana de o noua provocare, devenita fenomen printre tineri. Zeci de fotografii cu adolescenti in aceste ipostaze au fost publicate online in ultimele luni.

Skylar Fish, un adolescent de 14 ani din Washington, s-a ales cu rani grave la nivelul fetei dupa ce s-a lovit la cap in timpul acestui "joc".

Copiind inregistrarile puse pe Youtube, baiatrul s-a lasat legat cu banda adeziva de un scaun si a fost la un pas sa-si piarda ochiul dupa ce a cazut in incercarea de a se elibera. "Sunt norocos ca sunt in viata" a recunoscut baiatul dupa ce s-a trezit la spital. Mama sa trage un semnal de alarma si ii avertizeaza pe parinti sa-si sfatuiasca odraslele sa evite acest "joc" deoarece consecintele sunt grave.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO