Un britanic fără adăpost a ucis familia care i-a oferit o mână de ajutor

Dată publicare: 03-10-2017 21:14
Dată actualizare: 09-10-2017 13:31


Aaron Barley,

Un tânăr care a trăit pe străzi admite că a comis o crimă dublă, după ce a fost luat în grijă de către o familie generoasă.

Aaron Barley, în vârstă de 23 de ani, a fost adoptat de o familie mărinimoasă, care a decis să-i ofere șansa să aibă un cămin.

Se pare că tânărul nu a apreciat gestul familiei sale adoptive și a recurs la un gest extrem. A ucis-o pe femeia care avea grijă de el, Tracey Wilkinson, în vârstă de 50 de ani, și a curmat viața fiului ei, Pierce, de 13 ani. Soțul acesteia, Peter, a fost și el grav rănit.

Familia, care a sfârșit devenindu-i victimă, a rămas impresionată de neșansa tânărului, care în martie 2006 cerșa în fața unui magazin local. Impresionați de situația acestuia, cuplul a decis să-i dea o mână e ajutor.

Familia l-a ajutat plătindu-i cazarea în cadrul unui hostel și îi asigura mâncarea. În plus, tânărul era așteptat periodic în casa familiei Wilkinson.

În timp, aceștia i-au oferit un loc e muncă.

Într-un moment de disperare, tânărul aflat sub influența drogurilor a intrat în căminul familiei și i-a ucis cu sânge rece atât pe femeia care i-a acordat o mână de ajutor cât și pe fiul acestuia. Soțul femeii se afla afară cu câinele, iar atunci când a ajuns acasă și-a găsit familia ucisă, iar atactorul s-a năpustit asupra sa, lovindu-l de șase ori în zona feței, a gâtului, a abdomenului și în spate.

Oribila crimă a fost descoperită de cel de-al doilea copil al cuplului, o tânără studentă la Biologie.
În cele din urmă, Barley și-a recunoscut fapta.

„Nu există motive, nu există explicații. Îmi doresc ca soția mea să nu fi avut ochi pentru el”, sunt cuvintele domnului Wilkinson.

În plus, bărbatul susține că în timpul ultimului Crăciun petrecut împreună, cel care avea să-i devină călău i-a scris femeii: „Ești mama pe care eu nu am avut-o niciodată”.

Sursa: The Telegraph


VIDEO PROTVPLUS.RO