Un bătrân imobilizat la pat, ucis cu o pernă pentru câțiva lei, la Constanța

Ultima actualizare: 26-06-2020 17:55

Singur și imobilizat la pat, un bătrân de 84 de ani din Constanța n-a avut nicio șansă în fața unui tâlhar fără scrupule.

Suspectul, ginerele femeii care-l îngrijea pe pensionar, a folosit o pernă și l-a ucis pentru doar câțiva lei.

Reacția rapidă a vecinilor, care au auzit strigătele de ajutor ale omului și au sunat la poliție, a făcut că individul să fie prins în casă.

Batranul de 84 de ani locuia singur într-un apartament din Constanta. Își pierduse un picior, din cauza bolii, așa că era imobilizat la pat.

Fiul bătrânului a angajat o femeie care să aibă grijă de el. Vecinii spun că această avea obiceiul să vină însoțită de fiică, de ginere și de nepoate.

Femeie: „A pus o femeie care să aibă grijă de el. Am văzut că vine femeia asta și cu ginerele și cu fiica și cu nepoatele din când în când. De-abia îl mai înveselește, că el era neputincios”.

De altfel, chiar ginerele femeii este cel care ar fi comis crima. Primele date arată că a furat cheia de la soacra lui și, în jurul orei două noaptea, a pătruns în locuința bătrânului pentru a fura din banii de pensie. Strigătele de ajutor au fost auzite de un vecin care a chemat poliția. Făptașul a încercat să se ascundă... după ușă.

Andreea Iliescu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța: „L-ar fi sufocat cu o pernă. În cauză se efectuează cercetări de către poliștii serviciului de investigații criminale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor”.

Cel mai probabil, bărbatul va sta ani buni după gratii pentru fapta comisă.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO