Un bărbat și-a obligat iubita să îi abuzeze sexual fiul de 11 ani

Ultima actualizare: 28-11-2018 10:13
copil abuz
iStock

Un bărbat din SUA şi-a obligat iubita să îi abuzeze sexual fiul de 11 ani, care suferă de autism, pentru că bănuia că este homosexual.

Sean Cole, în vârstă de 29 de ani, şi Khadeijah Moore, în vârstă de 21 de ani, riscă închisoarea pe viaţă după ce au fost găsiţi vinovaţi de infracţiuni extrem de grave, conform Metro

Băiatul în vârstă de 11 ani, care locuieşte în statul Georgia alături de mama sa, l-a vizitat pe tatăl său de Ziua Recunoştinţei, în 2016, când a avut loc violul. Cole şi-ar fi găsit fiul într-o ipostază pe care o consideră "nepotrivită", cu un alt băiat, şi a devenit irascibil. Drept urmare, acesta şi-a obligat fiul să întreţină relaţii sexuale cu Moore.

Tim Douthit, procurorul de caz, a declarat: "Agresorul era îngrijorat de faptul că fiul său este homosexual sau că ar putea deveni unul". Mama băiatului a devenit suspicioasă după ce acesta s-a întors acasă şi i-a pus mai multe întrebări despre sex. În cele din urmă, el i-a dezvăluit prin ce-a trecut. Femeia a alertat imediat autorităţile.

Cole şi partenera sa au fost arestaţi în ianuarie 2017. Sentinţa urmează să fie dată pe 24 mai.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO