A postat 144 de mesaje pe net, in care striga ca e fortata sa se prostitueze. Nimeni n-a vazut VIDEO

Ultima actualizare: 09-10-2012 20:22
Ashley

Avea doar 18 ani si in 6 ore a incercat sa ceara ajutorul colegilor, prietenilor, oricui de pe internet. Nimeni nu a bagat-o in seama, asa ca si-a luat viata.

Ashley Billasano si-a deschis cosmarul pe care-l traia, pe Twitter. A povestit despre faptul ca a fost agresata si fortata sa se prostitueze. Dupa 144 de tweet-uri, s-a sinucis.

Potrivit Fox News, peste 500 de oameni o urmareau pe fata pe Twitter. Probabil ca erau cativa online in momentul in care a inceput sa-si scrie povestea vietii sale.

A povestit mai intai despre prima tentativa de sinucidere, despre ziua in care le-a povestit unui profesor si unui politist, despre faptul ca a fost abuzata sexual.

Apoi despe ziua in care i s-a spus ca nu erau destule dovezi pentur ca agresorul sa fie acuzat si cum vestea aceasta a lasat-o fara speranta si ca s-a simtit complet neajutorata.

"As vrea sa aud ceea ce-mi spuneti, dar ma tem ca pana atunci nu o sa mai fiu prin preajma", a continuat Ashley. Potrivit celor de la Fox News, ultimul sau mesaj a fost acesta: "Ia doua. Sper ca fac bine ce fac." La ceva vreme dupa asta, a fost gasita sufocata.

18-Year-Old Girl Tweets 144 Times before Committing Suicide: MyFoxHOUSTON.com

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO