Adolf Hitler "nu s-a sinucis". Unde a fugit Fuhrer-ul dupa razboi si cati copii a avut

Dată publicare: 17-10-2011 21:23
Dată actualizare: 11-09-2012 21:59


Hitler

Adolf Hitler si-a inscenat sinuciderea si a fugit in Argentina impreuna cu sotia sa Eva Braun. Au murit amandoi de moarte naturala. Dezvaluirile au fost facute in noua carte “Grey Wolf: The Escape of Adolf”.

Potrivit autorilor cartii, dovezile legate de sinucidere lui Adolf Hitler nu sunt credibile. Noile “descoperiri” au fost ridiculizate insa de istoricul Guy Walters, care le-a caracterizat drept “un gunoi 2000%”.

Britanicii Gerrard Williams si Simon Dunstan descriu in detaliu “evadarea” celor doi din Berlin, in 1945, la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial si sustin ca exista dovezi covarsitoare ca Adolf Hitler nu s-a impuscat in data de 30 aprilie, iar Eva Braun nu s-a sinucis cu cianura. Cei doi ar fi fugit intr-o zona din Argentina fascista, controlata de nazisti. Hitler si Braun ar fi avut si urmasi - doua fete. Hitler ar fi murit la varsta de 73 de ani, in 13 februarie 1962.

Autorii cartii sustin si ca serviciile secrete americane l-ar fi ajutat pe Hitler sa evadeze, in schimbul tehnologiei de razboi inventata de nazisti.

Williams si Dunstan vorbesc si despre fragmentele de craniu aflate in posesia Rusiei, despre care se crede ca ar fi ale Fuhrer-ului. Acestea ar proveni de fapt de la o femeie tanara, care ar fi avut sub 40 de ani la momentul mortii. Liderul nazist avea 56 cand s-a sinucis.

Cei doi au documentat cartea pe teren, in Argentina, unde au intervievat mai multi oameni care l-ar fi vazut pe Hitler. Printre ei si un pilot, care sustine ca i-ar fi ajutat pe Hitler si Braun sa fuga in America de Sud, la bordul unui avion.

“Numai acum, cand Argentina este o democratie, povestile adevarate incep sa iasa la iveala. Chiar si asa, doi dintre martori au primit amenintari cu moartea in timp ce lucrau cu noi la carte”, a dezvaluit Williams.

Istoricii ridiculizeaza deja aceste ipoteze si spun ca “martorii” pe a caror marturii se bazeaza cartea nu sunt credibili. Guy Walters insa este de acord ca fragmentele de craniu aflate in Argentina nu sunt ale lui Adolf Hitler.

Iar Rochus Misch, in varsta de 94 de ani, fostul operator radio al lui Adolf Hitler si ultimul supravietuitor al buncarului din Berlin a declarat ca a vazut trupurile neinsufletite ale lui Adolf Hitler si Eva Braun cu ochii lui.

“Eram in camera de langa cand s-a impuscat. Nu am auzit impuscatura, insa i-am vazut corpul neacopeit cand s-a deschis usa. L-am vazut pe Hitler cazut cu capul pe masa. Am vazut-o pe Eva Braun moarta pe canapea, cu capul intors spre Hitler, genunchii ridicati la piept. Purta o rochie albastru-inchis, cu un volan alb la gat”, a declarat Misch.

Istoricii il cred o sursa credibila. Misch a publicat chiar si o carte intitulata “The Last Witness” (n.r. “Ultimul martor”).

Traseul pe care Adolf Hitler l-ar fi urmat pana sa ajunga in Argentina

Cartea “Grey Wolf” va fi ecranizata. Filmul va avea premiera la inceputul anului viitor.

Sursa: Pro TV


VIDEO PROTVPLUS.RO