Adolf Hitler "nu s-a sinucis". Unde a fugit Fuhrer-ul dupa razboi si cati copii a avut

Hitler

Adolf Hitler si-a inscenat sinuciderea si a fugit in Argentina impreuna cu sotia sa Eva Braun. Au murit amandoi de moarte naturala. Dezvaluirile au fost facute in noua carte “Grey Wolf: The Escape of Adolf”.

Potrivit autorilor cartii, dovezile legate de sinucidere lui Adolf Hitler nu sunt credibile. Noile “descoperiri” au fost ridiculizate insa de istoricul Guy Walters, care le-a caracterizat drept “un gunoi 2000%”.

Britanicii Gerrard Williams si Simon Dunstan descriu in detaliu “evadarea” celor doi din Berlin, in 1945, la sfarsitul celui de-Al Doilea Razboi Mondial si sustin ca exista dovezi covarsitoare ca Adolf Hitler nu s-a impuscat in data de 30 aprilie, iar Eva Braun nu s-a sinucis cu cianura. Cei doi ar fi fugit intr-o zona din Argentina fascista, controlata de nazisti. Hitler si Braun ar fi avut si urmasi - doua fete. Hitler ar fi murit la varsta de 73 de ani, in 13 februarie 1962.

Autorii cartii sustin si ca serviciile secrete americane l-ar fi ajutat pe Hitler sa evadeze, in schimbul tehnologiei de razboi inventata de nazisti.

Williams si Dunstan vorbesc si despre fragmentele de craniu aflate in posesia Rusiei, despre care se crede ca ar fi ale Fuhrer-ului. Acestea ar proveni de fapt de la o femeie tanara, care ar fi avut sub 40 de ani la momentul mortii. Liderul nazist avea 56 cand s-a sinucis.

Citește și
Hitler
Planul incredibil al Aliatilor impotriva lui Hitler: cum voiau sa-l imblanzeasca
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Cei doi au documentat cartea pe teren, in Argentina, unde au intervievat mai multi oameni care l-ar fi vazut pe Hitler. Printre ei si un pilot, care sustine ca i-ar fi ajutat pe Hitler si Braun sa fuga in America de Sud, la bordul unui avion.

“Numai acum, cand Argentina este o democratie, povestile adevarate incep sa iasa la iveala. Chiar si asa, doi dintre martori au primit amenintari cu moartea in timp ce lucrau cu noi la carte”, a dezvaluit Williams.

Istoricii ridiculizeaza deja aceste ipoteze si spun ca “martorii” pe a caror marturii se bazeaza cartea nu sunt credibili. Guy Walters insa este de acord ca fragmentele de craniu aflate in Argentina nu sunt ale lui Adolf Hitler.

Iar Rochus Misch, in varsta de 94 de ani, fostul operator radio al lui Adolf Hitler si ultimul supravietuitor al buncarului din Berlin a declarat ca a vazut trupurile neinsufletite ale lui Adolf Hitler si Eva Braun cu ochii lui.

“Eram in camera de langa cand s-a impuscat. Nu am auzit impuscatura, insa i-am vazut corpul neacopeit cand s-a deschis usa. L-am vazut pe Hitler cazut cu capul pe masa. Am vazut-o pe Eva Braun moarta pe canapea, cu capul intors spre Hitler, genunchii ridicati la piept. Purta o rochie albastru-inchis, cu un volan alb la gat”, a declarat Misch.

Istoricii il cred o sursa credibila. Misch a publicat chiar si o carte intitulata “The Last Witness” (n.r. “Ultimul martor”).

Traseul pe care Adolf Hitler l-ar fi urmat pana sa ajunga in Argentina

Cartea “Grey Wolf” va fi ecranizata. Filmul va avea premiera la inceputul anului viitor.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Cat valoreaza secretul rusinos al lui Adolf Hitler
Cat valoreaza secretul rusinos al lui Adolf Hitler

Au fost facuti pentru el inainte de cel de-al Doilea Razboi Mondial, insa Hitler nu i-a purtat niciodata in public pentru ca ii era rusine si considera ca reprezinta o slabiciune care i-ar fi stirbit din autoritate.

Planul incredibil al Aliatilor impotriva lui Hitler: cum voiau sa-l imblanzeasca
Planul incredibil al Aliatilor impotriva lui Hitler: cum voiau sa-l imblanzeasca

Spionii englezi s-au gandit la o varianta cel putin bizara de a-l face pe Adolf Hitler sa fie un conducator ceva mai bland.

Planul diabolic al lui Hitler. Voia sa puna economia Angliei pe butuci prin tiparirea de bani falsi
Planul diabolic al lui Hitler. Voia sa puna economia Angliei pe butuci prin tiparirea de bani falsi

Operatiunea Bernhard. Hitler avea in plan sa dea peste cap economia Angliei, prin tiparirea a 134 de milioane de lire sterline in bancnote false. Daca ii reusea planul, Anglia avea de infruntat o inflatie galopanta, care ducea la prabusirea economica.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.