"Scaldatul interzis. Aligatori!" Un american a ignorat avertismentul si a sarit in apa. Ce s-a intamplat dupa cateva secunde

Ultima actualizare: 07-07-2015 00:30
Aligator - GETTY

Un barbat a luat in ras avertismentele privind existenta aligatorilor si a sarit sa se scalde in apele din apropierea unui oras din Texas.

Totul a inceput ca o balaceala banala la inceput de seara, insa s-a sfarsit cu o tragedie. Conform CNN, incidentul a avut loc in Orange Bayou, in apropiere de statul Louisiana, iar victima se numeste Tommie Woodward si avea 28 de ani. Chiar daca acolo se afla un semn pe care scria "Scaldatul interzis. Aligatori!", barbatul a sarit in apa, fiind insotit si de o femeie.

El a fost atacat imediat de aligatori, iar corpul sau neinsufletit a fost gasit cateva ore mai tarziu, in timp ce femeia a scapat nevatamata.

"Si-a scos tricoul, si-a pus deoparte borseta ... iar cineva l-a avertizat. El a spus ceva despre aligatori si a sarit in apa, insa aproape imediat a inceput sa tipe", a declarat Rodney Price, un oficial al orasului.

Avertismentul despre prezenta aligatorilor a fost pus acolo chiar in aceasta saptamana, dupa ce un animal de 3 metri lungime a fost vazut in apele de acolo.

Intr-un interviu emotionant pentru postul local de televiziune KFDM, Michelle Wright, angajata a pontonului unde a avut loc tragedia, a povestit scena la care a asistat cu groaza: "I-am vazut trupul plutind in apa cu fata in jos. Apoi, dupa cateva secunde a fost tras in jos. Apoi revine la suprafata, dar tot cu fata in jos, dupa care este tras in apa din nou. Apoi pur si simplu a disparut."

Wright, care spune ca o cunostea pe victima si familia acestuia, spune ca acel moment nu il va uita niciodata. Victima se mutase recent in acel oras, din St. Louis, impreuna cu fratele sau si se angajase la un santier naval din apropiere.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO