Sarpele care ar fi avut nevoie de ochelari. VIDEO: si-a mancat singur coada, crezand ca e un sarpe rival

02-05-2014 11:09


Sarpe albino

Animalele pot face lucruri ciudate, amuzante sau incredibil de stupide. Un sarpe dintr-un magazin din Marea Britanie a reusit insa sa le intreaca pe toate.

Reptila a fost filmata intr-un magazin de animale in 2012, insa clipul, postat pe YouTube, a devenit viral abia acum. Sarpele din specia Heterodon nasicus (sarpe cu rat de porc) s-a apucat sa isi manance singur coada, crezand, se pare, ca e vorba de un sarpe rival care il ataca. Nu se stie daca reptila a supravietuit incidentului, dat fiind ca ultimele cadre arata cum se musca pana la sange.

Internautii care au vazut clipul au insa alte ipoteze. Unii spun ca sarpele ar fi reactionat astfel din cauza stresului si il acuza pe patronul magazinului de animale ca nu a intervenit pentru a-l salva - desi, dat fiind ca sarpele costa peste 400 de lire, e greu de crezut ca patronul a lasat o marfa atat de scumpa sa se auto-distruga. Altii cred ca sarpelui ii era foame sau ca si-a muscat coada din greseala iar apoi nu a mai reusit sa-si scoata dintii din ea.

Sursa: youtube.com

VIDEO PROTVPLUS.RO