S-a intors in tara sa-si petreaca sarbatorile, dar a ajuns la spital. O femeie a fost impuscata de sotul ei, care s-a sinucis

Ultima actualizare: 25-12-2014 09:54
S-a intors in tara sa-si petreaca sarbatorile, dar...
S-a intors in tara sa-si petreaca sarbatorile, dar...

S-a intors in tara sa-si petreaca linistita sarbatorile alaturi de familie, insa sotul aproape i-a curmat-o, apoi s-a sinucis. Vorbim de o femeie dintr-o localitate de langa Botosani, care a fost impuscata de barbatul ei - vanator experimentat.

Procuror Dumitru Croitoru, Parchetul de pe langa Tribunalul Botosani: "La un moment dat, el iese din camera in care s-a certat cu sotia, revine cu arma de vanatoare si trage un cartus asupra ei. Iese in camera si isi trage si lui un cartus. Erau doi vecini, dar ei au vazut doar momentul in care a tras cu arma in sotie."

Emilian Vamvu, medic la Spitalul Dorohoi: "Barbatul a fost adus decedat cu o plaga impuscata in zona hemitoracelui stang, exact in zona de proiectie a cordului, iar sotia lui cu o plaga impuscata la nivelul umarului si regiunii claviculare drepte."

Femeia s-a intors recent din Italia, pentru a-si petrece sarbatorile in familie. Cei doi soti apucasera sa cheme in vizita doi vecini, insa cand oamenii le-au intrat in casa, i-au surprins in toiul unui scandal mostru.

Anchetatorii au aflat mai tarziu ca barbatul isi acuza sotia ca ii este infidela. Iar ea ii reprosa lui ca risipea fara rost banii pe care ea ii castiga cu truda si ii trimitea acasa.

In toiul scandalului, barbatul a iesit din incapere si s-a intors dupa cateva minute cu o pusca de vanatoare. In momentul in care a apasat de tragaci, vecinii nici nu au mai apucat sa reactioneze. Femeia a cazut ca secerata, iar barbatul ei s-a impuscat, in curte. Martorii la scena sangeroasa au chemat de urgenta salvarea, dar pentru barbat nu s-a mai putut face nimic.

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO