Răzbunare ca în filme la închisoarea din Galați. Deținut atacat cu brutalitate în celulă


Ultimul update: Luni 17 Februarie 2020 18:20
Data publicarii: Luni 17 Februarie 2020 17:41
Categorie: Stiri Socante

Atac cu iz de răzbunare în Penitenciarul de Maximă Siguranţă de la Galaţi.

Un deţinut în vârstă de 31 de ani a fost găsit de gardieni în stare foarte gravă şi se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost lovit cu o bară metalică de un coleg de celulă.

Victima era cercetată pentrru tentativă de omor după ce a înjunghiat un alt deţinut, la sfârşitul lui ianuarie.

Atacul a avut loc de dimineaţă, iar agresorul în vârstă de 27 de ani a folosit o bară metalică, desprinsă cel mai probabil de la unul dintre paturile din celulă.

Victima, în vârstă de 31 de ani este din Vrancea şi a fost încarcerata în 2012, pentru omor deosebit de grav. Bărbatul a primit pedeapsa de 24 de ani şi jumătate de închisoare, decisă de instanţa şi în funcție de cazierul încărcat al bărbatului.

La sfârşitul lunii ianuarie, el a lovit cu un cuţit artizanal un coleg de celulă, iar parchetul urmează să îl trimită în judecată pentru o nouă tentativa la omor. După atacul de dimineaţă, care pare a fi o răzbunare, starea lui este, însă, foarte gravă.

Angajaţii penitenciarului de maximă siguranţă din Galaţi l-au găsit pe bărbatul de 31 de ani în stare de inconştienţă, în celulă unde era încarcerat. Pentru că şi-au dat seama că era vorba despre un caz foarte grav, au sunat imediat la ambulanţă.

Ionuț Băneșanu, Spitalul Clinic de Urgenţă Galaţi: „A ajuns într-o stare gravă, motiv pentru care s-a intervenit chirurgical. În prezent prognosticul este rezervat. E un traumatism cranio-cerebral prin agresiune, e în comă. Cu siguranţă i-a fost pusă viaţa în pericol."

Cel care l-a lovit în repetate rânduri cu o bară de cornier are 27 de ani, este din Botoşani şi a fost incarcerat în urmă cu mai puţin de o săptămână.

Individul este condamnat la detenţie pe viaţă pentru omor calificat. Pe numele lui a fost deschis acum un nou dosar penal pentru tentativa la omor.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

VIDEO PROTVPLUS.RO