Polițistul care s-a bătut cu un vecin în curtea unui bloc: ”El a căzut și s-a lovit”

30-11-2019 17:29

Scene revoltătoare în Iași, unde un polițist aflat în timpul liber se ia bătaie cu un vecin, în curtea unui bloc. Oamenii din zonă îl acuză pe agent că l-ar fi lovit pe bătrânul de 75 de ani, până l-a băgat în spital.

Polițistul susține însă că a fost în legitimă apărare. Victima voia să planteze niște trandafiri în față blocului, iar scandalul a fost filmat de un alt vecin.

Atenție, imagini care va pot afecta emoțional!

 

Incidentul s-a petrecut în fața blocului în care locuiește polițistul. O tânăra spune că l-ar fi chemat pe bătrân să planteze niște flori în grădină. Agentul, care era în timpul liber, ar fi venit acasă, și nu se știe cum a început scandalul:

Ștefania Cordonaj, martor: "M-a luat de gât, m-a izbit cu capul de interfon. Domnul polițist a vrut să-l dea afară, l-a fugărit. Prima dată a lovit el, bunicul era cu hârlețul în mână, a început să-i dea pumni, de să-l doboare jos. Este lovit rău la cap, o să rămână la neurochirugie. În stare de ebrietate ..cred că venise de la o petrecere."

Nicolate Butnariu, martor: "Efectiv s-a repezit asupra bătrânului, nu a mai apucat să spună altceva, pentru că a dat cu pumnii în el. A venit SMURD-ul și fiind reclacitrant l-au legat, pentru că el a sărit la bătaie la toată lumea. A spus că nu vom scapă ușor, că ne arată el nouă, că are cine să-l acopere și nu o să putem face nimic."

La rândul sau, polițistul se apară și spune că nu el a început scandalul. Nu poate să explice însă cu ce l-a supărat cel care lucra în grădina.

Polițistul implicat în scandal: ”Când i-am zis să iasă din grădina a ridicat hârlețul, m-am dat deoparte și mi-a dat cu hârlețul în cap. Am lovit înapoi, dar asta e, nu poți să iei un hârleț în cap”.
Reporter: De ce v-a deranjat?
Polițist: ”M-a deranjat.”
Reporter: Pe filmare se vede că-l loviți de mai multe ori.
Polițist: ”Nu...el a căzut pe hârleț și s-a lovit."

Ambii bărbați au depus plângere la poliție. Bătrânul lovit de polițist a rămas internat la spitalul de neurochirurgie cu mai multe răni la cap.


VIDEO PROTVPLUS.RO