Piloți acuzați că au drogat și au violat însoțitoarele de zbor. Răspunsul companiei

Ultima actualizare: 22-03-2019 16:37
stewardesa
iStock

Două femei care fac parte dintr-un echipaj de zbor al companiei JetBlue au avut parte de un coșmar în timpul liber dintre două curse.

Aeronava cu care femeile au zburat a efectuat o cursă de la Washington la San Juan, Puerto Rico, iar aici trebuiau să se odihnească o noapte, într-o cameră de hotel, potrivit Washington Post

Însă excursia lor s-a transformat într-un adevărat coșmar, după ce au fost drogate de doi dintre piloții companiei de zbor.

Mai mult, femeile au declarat au fost violate de unul dintre piloți și l-au acuzat că le-au dat în mod „intenționat” o boală cu transmitere sexuală.

În urma acuzațiilor făcute, compania JetBlue nu a luat măsuri legale în cazul celor doi piloți. „Piloții nu au fost suspendați. Aceștia au lucrat în continuare”, spune avocatul femeilor.

„Încercăm să creăm un mediu de lucru respectuos pentru toți membri echipajelor de zbor, în care să se simtă în siguranță”, spune compania aeriană JetBlue.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO