Tânără amenințată că va fi dată jos din avion din cauza ținutei. Cum era îmbrăcată

15-03-2019 12:56

O tânără a fost amenințată de reprezentanții unei companii de zbor că va fi dată jos din avion, dacă nu se va

O tânără a fost amenințată de reprezentanții  unei companii de zbor că va fi dată jos din avion, dacă nu se va "acoperi". Fata a făcut public incidentul, iar acum compania își cere scuze pentru situația creată.

Vedeți în galeria foto a acestui articol cum era îmbrăcată tânăra!

Emily O'Connor de 21 de ani zbura de la Birmingham spre Tenerife, când reprezentanții companiei aeriene britanice Thomas Cook Airlines au rugat-o să se acopere, pentru că, spun ei, era prea dezbrăcată, potrivit CNN.

Aceștia au mai precizat și faptul că dacă nu va respecta condițiile va fi dată jos din avion. Emily purta o pereche de pantaloni lungi și o bustieră neagă.

Tânăra a încercat să se apere, dar în momentul în care și ceilalți pasageri au strigat la ea să se îmbrace, verișoara ei i-a dat o haină cu care să se îmbrace. „Avionul nu a plecat până nu m-am îmbrăcat. Au făcut comentarii la microfon despre mine”, a spus Emily, într-o postare pe contul său de Twitter.

După ce incidentul s-a viralizat, reprezentanții companiei Thomas Cook Airlines și-au cerut scuze.

„Ne pare rău că am supărat-o pe domnișoara O'Connor. Situația putea fi gestionată mult mai bine. Clienții cu ținută nepotrivită nu vor avea voie să călătorească dacă nu își schimbă ținuta, iar dacă aceștia nu au această posibilitate vor fi dați jos din avion. Mai mult, pasagerii trebuie să fie încălțați în timpul zborului”, a spus un reprezentant al companiei.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Sursa: CNN


VIDEO PROTVPLUS.RO