Părinții unei fete de 13 ani dau în judecată Uber după ce fiica lor s-a aruncat de la etajul 9

Ultima actualizare: 08-06-2019 14:43
Adolescenta s-a aruncat de la etajul 9
iStock

Părinții unei fete de 12 ani dau în judecată Uber, după ce fiica lor s-a sinucis aruncându-se de pe o clădire de 9 etaje.

Benita “BB” Diamond, din Orlando, Florida, a comandat un Uber, pe data de 10 ianuarie 2019, iar șoferul a preluat comanda în ciuda faptului că fata era minoră și era și miezul nopții.

Adolescenta a cerut să fie dusă la o adresă, iar ulterior ea s-a aruncat de pe o clădire de 9 etaje, scrie The Sun.

Biletul lăsat familiei

 

Tatăl fetei, Ronald Diamond, a declarat, vineri, într-o conferință de presă, că dacă șoferul ar fi respectat politica firmei Uber, care interzice minorilor să meargă singuri, fiica lui ar fi fost în viață.

Familia fetei susține că aceasta a descărcat aplicația Uber pe telefonul mamei și apoi a folosit un card cadou pentru a plăti comanda.

Într-un bilet lăsat familiei, Benita scria că a ajuns într-un punct din care nu mai e întoarcere.

“Uber mi-a dus fiica în punctul fără întoarcere. Nimeni altcineva nu a făcut-o. Noi nu am făcut-o”, a declarat tatăl.

La rândul ei, mama fetei, Lisha Che, a declarat: “Asta i se poate întâmpla și unui alt copil sau adolescent dacă nu luăm măsuri chiar acum, dacă nu mă voi asigura că Uber sau Lyft sau orice altă companie de ridesharing nu-și schimbă politicile. Ei au reguli, dar dacă nu se respect, e degeaba. Cred că dacă acel șofer ar fi pus niște întrebări sau ar fi refuzat comanda, fiica mea ar fi fost aici azi“.

Potrivit politicii Uber, pot folosi serviciile companiei numai persoanele cu vârsta peste 18 ani. Minorii trebuie însoțiți de un adult.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO